ŠKOLA

  • Vianočné inšpirácie Košice 2019

    Vianočné inšpirácie Košice 2019

    Do galérie Vianočné inšpirácie Košice 2019 boli pridané fotografie.

    Dňa 12 .decembra sa naši aranžéri zúčastnili celoslovenskej súťaže s medzinárodnou účasťou v Košiciach. Tohtoročné Vianočné inšpirácie mali 3 témy: Vianočný svietnik, Vianočný kvetinový box a Vianočná kytica. Naši traja študenti 2, ročníka - Lenka Pelcnerová , Martin Šavrnoch a Kristína Jurkovičová, ktorých na súťaž pripravila naša učiteľka floristiky Beáta Nagyová MA. boli veľmi úspení. Kristínka Jurkovičová obsadila 3. miesto v téme Kvetinový box, 2. miiesto za kyticu, celkovo 3. miesto a získala aj cenu firmy Curel. Martin Šavrnoch obsadil 3.miesto za vianočnú kyticu. 

  • 6. kontraktačný veľtrh cvičných firiem v Seredi

    6. kontraktačný veľtrh cvičných firiem v Seredi

    Do galérie 6. kontraktačný veľtrh cvičných firiem v Seredi boli pridané fotografie.

    Aj v tomto roku našu školu 4. decembra úspešne reprezentovala floristická cvičná firma Garden Rose, s.r.o., a jej zástupcovia Lenka Pelcnerová (II. ŠO), Martin Šavrnoch (II.ŠO), Petra Hrušková (III.ŠO), Nikoleta Gonová (IV.ŠO) a Patrik Matušniak (IV.ŠO) ktorí získali celkovo 3. miesto v kategórií o Top výstavný stánok veľtrhu a taktiež celkovo 3. miesto v súťaži o TOP cvičnú firmu. Cvičná firma pracuje pod vedením Ing.Jany Vysokej Čalfovej. 

  • Adventný veniec Zálesie 2019

    Adventný veniec Zálesie 2019

    Do galérie Adventný veniec Zálesie 2019 boli pridané fotografie.

    Aj tento rok sa naši študenti zúčastnili prípravy adventného venca v susednej obci Zálesie. Dňa 28. novembra študenti aranžovali pod vedením nášho učiteľa praktického vyučovania Ing.Romana Valla.

  • Florbal chlapci 2019

    Florbal chlapci 2019

    Do galérie Florbal chlapci 2019 boli pridané fotografie.

    Naši chlapci sa 27. novembra zúčastnili okresného kola vo florbale. Hrali sme vyrovnané zápasy s konečným gólovým skóre 7:7. Chlapci obsadili pekné tretie miesto o ktorom rozhodol napínavý rozstrel s florbalistami z Bernolákova. 5 mužstiev SOŠ Ivanka, SOŠ Bernolákovo, SOŠ Malinovo a Gymnázium Senec hostila SOŠ Senec. 

  • Liga proti rakovine 2019

    Liga proti rakovine 2019

    Do galérie Liga proti rakovine 2019 boli pridané fotografie.

    AJ tento rok sme sa zúčastnili kásnej akcie v Centre pomoci (Liga proti rakovine) v Bratislave. 21. novembra  naše šikovné aranžérky pod vedením našej pani učiteľky aranžovania Beátky Nagyovej MA. pomáhali v cente zhotovovať nádherné adventné vence.

  • Výzdoba Zrkadlovej siene v Primacionálnom paláci

    Výzdoba Zrkadlovej siene v Primacionálnom paláci

    Do galérie Výzdoba Zrkadlovej siene v Primacionálnom paláci boli pridané fotografie.

    Naša škola mala tú česť pripraviť kvetinovú výzdobu Zrkadlovej siene v Primacionálnom paláci v Bratislave. Počas našich dní otvorených dverí túto honosnú kvetinovú nádheru pripravovali naše šikovné aranžérky. Za finálnu krásu aranžmánov ďakujeme hlavne našej najlepšej aranžérke Svetlanke Borbélyovej (IV.ŠO) a jej pani učitelke viazania a aranžovania kvetín Beáte Nagyovej MA. 

  • Dni otvorených dverí 2019

    Dni otvorených dverí 2019

    Do galérie Dni otvorených dverí 2019 boli pridané fotografie.

     

     

    V dňoch 21.  až 24. októbra naša škola pri príležitosti výročia jej založenia (96 rokov) organizovala dni otvorených dverí. Pri tejto príležitosti sa konala súťaž v aranžovaní ZŠ. Žiaci z okolitých základných škôl pripravovali nádherne prizdobované klobúky a náhrdelníky. Žiaci našej školy súťažili o trofej aranžéra školy, ktorú pre rok 2019 získala Petra Hrušková. Súčasťou DOD boli aj výstavky ovocia či záhradníckej mechanizácie. Svojimi krásnými výpestkami sa v priestoroch našej pochváli aj záhradkári z Malinova.

     

  • Župné školy október 2019

    Župné školy október 2019

    Do galérie Župné školy október 2019 boli pridané fotografie.

    Aj tento rok náš zriaďovateľ - Bratislavský samosprávny kraj organizoval v okresných mestách prezentáciu svojich škôl. Aj naší študenti pod vedením zástupkyne školy Ing. Jany Vysokej Čalfovej prezentovali náš krásny odbor záhradníctva 4.10 v Bratislave (Avion),8.10 v Pezinku, 10.10 v Senci a 16. 10 v Malackách.

  • VICTORIA REGIA Piešťany 2019

    VICTORIA REGIA Piešťany 2019

    Do galérie VICTORIA REGIA Piešťany 2019 boli pridané fotografie.

  • Splav Malého Dunaja 13.jún 2019

    Splav Malého Dunaja 13.jún 2019

    Do galérie Splav Malého Dunaja 13.jún 2019 boli pridané fotografie.

    Dňa 13. júna sme sa zúčastnili splavu Malého Dunaja. Splavili sme cca. 27 km od Zálesia po Hurbanovú Ves. Do cieľa sme dorazili všetci, aj skúsení vodáci aj začiatočníci - všetci poriadene opalení a unavení.

  • Szombathely 2019

    Szombathely 2019

    Do galérie Szombathely 2019 boli pridané fotografie.

    29.marca 2019 sme sa zúčastnili XXX. ročníka medzinárodnej záhradníckej súťaže v Szombathely. Naši študenti Patrik Matušniak, Sebastián Szimeth , Lenka Pelcnerová, Laura Kissová a Svetlana Borbélyová súťažili pod vedením našich učiteľov praxe Ing. Romana Valla a Beáty Nagyovej MA. Chlapci súťažili v sadovníckej tvorbe SAVARIA PARCUM a dievčatá v tradičnej aranžérskej súťaži SAVARIA FLORIADAE. Najúspešnejšia bola aj tento rok minuloročná víťazska Svetlana Borbélyová, ktorá získlala ocenenie najúspešnejšej zahraničnej súťažiacej (obsadila celkovo 6. miesto).

     

  • Veľká noc v Pruskom 2019

    Veľká noc v Pruskom 2019

    Do galérie Veľká noc v Pruskom 2019 boli pridané fotografie.

    10. apríla 2019 sme sa opäť  zúčastnili celoslovenskej aranžérskej súťaže s medzinárodnou účasťou v SOŠ v Pruskom. Veľkonočná téma mala 3 úlohy :1.Kytica s prútim, 2.veľkonočná dekorácia na stôl a 3. veľkonočná prízdoba črepníkovej rastliny. Pod vedením našej pani učiteľky Beátky Nagyovej MA. aranžovali úspešne naše druháčky Peťka Hrušková (3.miesto prízdoba rastliny) , Emka Majtánová a prváčka Kristínka Jurkovičová (1.miesto dekorácia na stôl a 3.miesto prízdoba rastliny).

  • FLÓRA 2019 - úspech naších aranžérok a našej expozície

    Ku kráse a úspechu 40. ročníka Flóry Bratislavy prispela nemalou mierou aj naša škola. Naše študentky pod vedením pani učiteľky floristiky Beáty Nagyovej MA. boli veľmi úspešné v juniorskej kategórii aranžérok a aranžérov. Svetlana Borbélyová obsadila 3. miesto a Veronika Pudmarčíková 4. miesto. Naša expozícia bola ocenená Čestnou cenou predsedu BSK. Sadovnícku časť tvorlili študenti školy pod vedením Ing.Romana Valla, ktorej súčasťou bola aj prezentácia cvičnej firmy PEG. Aranžérske práce vznikali v spolupráci s našou partnerskou školou Herman Ottó Szakkozépiskola és Kollégium Szombathely. Naše šikovné  dievčatká Lauru a Nikol bolo vidieť aj v krojoch pri slávnostnom otváraní výstavy a taktiež naši šikovní a odvážni prváci Martin a Lenka aranžovali a prezentovali školu na hlavnom pódiu.

     

  • Lyžiarsky výcvik Terchová 2019

    Lyžiarsky výcvik Terchová 2019

    Do galérie Lyžiarsky výcvik Terchová 2019 boli pridané fotografie.

    Aj tento rok sa naši prváci zúčastnili lyžiarského kurzu v Terchovej. Výcvik prebiehal od 18. do 22.februára pod vedením pani profesorky Janky Belasovej a s inštruktormi Braňom a Majom. Všetci, čo nevedeli lyžovať už lyžovať vedia - perfektne. Vo veľkých pretekoch sa rozhodlo o najlepších. Najlepším lyžiarom je Filip Klačan, najlepšou snowboardistkou je Elenka Kukučková a naj sánkarom Lacko Šenkár. 

  • Rez viniča "o zlaté nožnice" 2019

    Rez viniča  "o zlaté nožnice" 2019

    Do galérie Rez viniča "o zlaté nožnice" 2019 boli pridané fotografie.

    8. februára 2019 sa naši študenti zúčastnili rezu viniča "o zlaté nožnice" . Súťaž sa konala v PD Vinohrady Bratislava. Rezala sa odroda Frankovka modrá ,vinohrad vysadený v roku 1985 - rýnsko-hessenské vedenie. Rezalo sa na 8-10 púčikový ťažeň + jeden zásobný čapík. Naši študenti súťažili v kategórii junior, 25 krov museli zrezať v časovom limite 40minút. Súťaž organizovala firma BAHCO, záhradnícke potrebya SPU Nitra. Naši študenti v súťaži obstáli so cťou , na víťazov z vinárských škôl strácali 1 či 2 body.

  • Malinovský Valentín 2019

    Malinovský Valentín 2019

    Do galérie Malinovský Valentín 2019 boli pridané fotografie.

    7. februára - týždeň pre sviatkom svätého Valentína naša škola organizovala 11: ročník medzinárodnej aranžérskej súťaže Malinovský Valentín. Súťaže sa zučastnilo 9 škôl (SOŠ Kravany nad Dunajom, Střední vinařská škola Valtice, Magyar G.Kertészeti Iskola Budapest, SOŠ Želovce, SOŠ PaSnV Žilina, SOŠ Pruské, SOŠ Košice, Hermann Ottó Kollégium Szombathely a SOŠ Malinovo).Súťažilo sa v troch úlohách - Valantínska kytica, Valentínske aranžmán a prízdoba fľaše. Súťaž sa organizovala pod záštitou BSK a SAFK. Porote predsedal prezident SAFK Ing. Marek Spevák. V celkovom poradí bola najúspešnejšia študentka z Pruského Kristína Prekopová, druhé miesto obsadil tiež žiak z SOŠ Pruské Štefan Gažo. Tretie miesto obsadila žiačka našej školy Svetlana Borbélyová.

  • Volejbal január 2019

    Volejbal január 2019

    oDo galérie Volejbal január 2019 boli pridané fotografie.

    SOŠ v Ivanke pri Dunaji organizovala v dňoch 5. a 6. februára okresné kolá vo volejbale stredných škôl. Aj naši žiaci sa zúčastnili tohto súperenia. V konkurencii 4 škôl (SOŠ Ivanka, SOŠ Bernolákovo, Gymnázium Senec a SOŠ Malinovo) naši chlapci skončili na výbornom 2. mieste a naše volejbalistky na 3. mieste.

  • Imatrikulácia január 2019

    Imatrikulácia  január 2019

    Do galérie Imatrikulácia január 2019 boli pridané fotografie.

     

    31. januára sme spojiji slávnosný akt odovzdávania polročných vysvedčení s imatrikuláciou žiakov prvého ročníka. Slávnostné prijatie prvákov do cechu záhradníkov sa ako je už zvykom dialo pod vedením štvrtákov. Prváci si po slávnostnom sľube prevzali od pani riaditeľky imatrikulačný list a ešte sa predviedli v malej ale o to náročnejšej úlohe.

  • Vianočné inšpirácie - Košice 2018

    Vianočné inšpirácie - Košice 2018

    Do galérie Vianočné inšpirácie - Košice 2018 boli pridané fotografie.

    Dňa 13. decembra sa naši traja študenti zúčastnili aranžérskej súťaže "Vianočné inšpirácie" na SOŠ v Košiciach. Naši aranžeri boli mimoridne úspešní - v prvej celkovej päťke sa umiestlili všetci traja. Najúspešnejšia bola Lenka Pelcnerová , ktorá obsadila celkovo prvé miesto (1.miesto obsadila v téme Adventný veniec a 2. miesto za Závesnú vianočnú dekoráciu na dvere). Dve krásne 3. miesta (za Adventný veniec a Závesnú vianočnú dekoráciu na dvere), cenu firmy LABAŠ s.r.o.  a celkovo 4. miesto získal Martin Šavrnoch. Treťou našou súťažiacou bola Svetlana Borbélyová, ktorá obsadila celkovo 5. miesto. Na súťaž žiakov školy pripravila naša pani učiteľka floristiky Beátka Nagyová MA.

  • Basketbal - 12.12. 2018 Senec 3. miesto

    Basketbal - 12.12. 2018 Senec  3. miesto

    Do galérie Basketbal - 12.12. 2018 Senec 3. miesto boli pridané fotografie.

    ,

    Dňa 12.decembra 2018 sa naši chlapci zúčastnili basketbalového turnaja - okresného kola stredných škôl o pohár predsedu BSK v Senci. Po úvodných dvoch víťazných zápasoch nasledovali dva zápasy so súpermi, na ktorých už naše sily nestačili a tak sme obsadili pekné 3. miesto.

Novinky

Kontakt

  • Spojená škola, Bratislavská 44, Malinovo
    Bratislavská 44,
  • Sekretariát školy: 02 45 955 102
    Školská jedáleň: 0917 922 324

    Školský internát: 0918 644 529

    Ekonómka: 0905 557 933

Fotogaléria